Na těchto stránkách využíváme cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich využitím. Zjistit více

Vítejte v opravdu moderní jazykové škole

04.05.2021

Vítáme tě v naší jazykovce v centru Šumperka!

Chceš se pustit do studia jazyků? Hledáš tu nejlepší jazykovou školu? Řekneme ti, proč se začít učit cizí jazyky právě u nás.

Máš už za sebou několik jazykových kurzů, ale ani jeden tě tak úplně nenadchl? Možná za to mohlo nemoderní prostředí, ne zrovna uvolněná atmosféra, nebo zbytečně moc lidí ve skupině.

Neboj, nic takového tě u nás nečeká! U nás jsi na prvním místě ty, náš klient. V naší jazykovce se toho spoustu naučíš a zároveň se budeš cítit příjemně.

 

Takže, čím se vlastně lišíme od ostatních jazykovek?

Především si zakládáme na individuálním přístupu ke každému klientovi. Pokud se k nám přihlásíš na individuální jazykový kurz pečlivě ti vybereme lektora, který ti nastaví učební plán přesně podle tvých požadavků a potřeb. Ať už se chceš učit cizí jazyk za účelem cestování, potřebuješ doučování angličtiny k maturitě, nebo se chceš zdokonalit v business angličtině, se vším se na nás můžeš obrátit. Délka i počet lekcí jsou na tobě. S výběrem ti pomůžou naše zvýhodněné akční balíčky, z nichž si určitě vybereš i ty. Pokud se ti blíží nějaká důležitá jazyková zkouška, můžeš si u nás objednat opravdu intenzivní jazykový kurz.

Ani ve skupinových kurzech nerezignujeme na individuální přístup ke každému klientovi. Proto jsme omezili maximální počet studentů v jednom jazykovém kurzu na 6, takže se nemusíš bát, že se třeba během skupinového kurzu angličtiny nedostaneš ke slovu! Lektor na tebe bude mít dostatek času, a navíc se seznámíš s fajn lidmi.

A nesmíme zapomenout ani na skvělé prostředí naší jazykovky. Určitě se u nás budeš cítit příjemně, na tom jsme si dali opravdu záležet. Naše jazyková škola se nachází v moderních, nově zrekonstruovaných prostorách s velkými okny, krásným a moderním nábytkem, ale i kuchyňkou vybavenou kávovary a rychlovarnou konvicí, takže si učení můžeme zpříjemnit kávou nebo čajem. Zastaralé pomůcky u nás nečekej, těšit se můžeš na moderní učebnu vybavenou dataprojektorem a tabulí na fixy.

Velkou výhodou je taky skvělá poloha naší jazykovky blízko šumperského vlakového i autobusového nádraží – dostaneš se tam od nás za 5 minut! Ani parkování není problém, zaparkovat můžeš přímo u budovy.

U nás ti učení půjde samo, tak neváhej a zapiš se na kurz, který ti bude nejlépe vyhovovat!