Na těchto stránkách využíváme cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich využitím. Zjistit více

Od září otevíráme skupinové kurzy angličtiny!

04.05.2021

Máme pro vás novinku! Právě jsme spustili zápis na naše skvělé skupinové kurzy angličtiny, které startují v druhé polovině září. Váháte snad, jestli do toho jít? Po přečtení tohoto článku určitě budete mít jasno.

Pojďme si říct, jak to v naší jazykovce na skupinovém kurzu vypadá a jaké mají naše skupinové kurzy výhody.

Skupinový kurz angličtiny je cenově dostupná a velice efektivní forma studia jazyka. Vzhledem k tomu, že jsme omezili maximální počet studentů na kurzu na 6, intenzitou si nezadá ani s individuálním kurzem. Nestane se tak, že byste se během lekce nedostali ke slovu. Lektor vám dá spoustu příležitostí, abyste si procvičili konverzaci a na cokoli se ho zeptali. Naši lektoři přichází na každou hodinu precizně připraveni, takže maximálně využijete veškerý čas lekce. Pokud se z nějakého důvodu nemůžete na lekci dostavit, lektor vám pošle probíranou látku na e-mail, abyste o nic nepřišli. Kdybyste měli jakékoli dotazy třeba ohledně probírané gramatiky, můžete se na něj kdykoli obrátit, rád vám pomůže hned, jakmile bude moci.

V naší jazykové škole skupinové kurzy probíhají v uvolněné a přátelské atmosféře. Věříme, že se na každou hodinu budete těšit. Pro ještě příjemnější zážitek je vám k dispozici náš kávovar, abyste se i v průběhu vyučování mohli občerstvit kávou nebo čajem.

A jak se vlastně rozhodnout, na jaký kurz se zapsat? S tím vám pomůže náš rozřazovací test z anglického jazyka, který jsme pro vás připravili, abychom vám usnadnili rozhodování. Po jeho vyplnění se vám zobrazí kurz, který je pro vás nejvhodnější.

Tak nashle v září!